× Prima pagină Stil Îmbrăcăminte Încălțăminte Accesorii
Cum să alegeți cizme de iarnă pentru bărbați- câteva sfaturi și exemple specifice

Cum să alegeți cizme de iarnă pentru bărbați- câteva sfaturi și exemple specifice

Iarna este în plină desfășurare, cu toate acestea, bănuiesc că cineva abia planifică să cumpere cizme de iarnă. Este ușor să găsiți ceva potrivit dacă sunteți interesat doar de căldura picioarelor. Cu toate acestea, un consumator ca mine, care este, de asemenea, îngrijorat de aspectul estetic , va trebui să transpire în căutarea unei perechi potrivite de cizme de iarnă pentru bărbați.

 

 

 

Deci, la ce să acordăm atenția? De ce trebuie să țineți cont, dacă doriți nu numai să nu înghețați, ci să respectați încă un anumit stil, că în fața realităților noastre aspre ruse nu este ușor?

În primul rând voi da câteva sfaturi de baza, pentru câteva lucruri evidente, despre cum să alegeți cizmele potrivite pentru bărbați. Ei bine, și apoi voi arăta unele categorii de bază sau tipuri, la care puteți include în mod condiționat una sau alte  perechi de încălțăminte pentru bărbați. Ei bine, alegerea finală, desigur, vă aparține.

  1. Deci, dacă nu ați eliminat în dulap încălțămintea de primăvară , face acest lucru imediat. Și schimbați pantofii pe încălțăminte normală de iarnă. Apropo, am observat că femeile, în ciuda faptului că acestea sunt femei, sunt mai prudente în această privință.
  2. Cizme de iarnă pentru bărbați trebuie să fie ridicate cel puțin până la glezne.
  3. Materialul trebuie să fie de calitate durabilă – luați pantofi numai din piele sau nubuc.
  4. Dacă nu doriți să cădeți și să faceți patinaj – pantofii trebuie să aibă o talpă ondulată groasă cu caneluri suficiente pentru a asigura o aderență sigură pe șosea. Nu vă zgârciți aici, la fel cum nu vă zgârciți în cazul anvelopelor de iarnă. Este o chestiune de siguranță. Ei bine, grosimea tălpii afectează în mod direct căldura piciorului. Materialul tălpii nu ar trebui să fie din piele -aceasta alunecă.
  5. Mărimea cizmelor de iarna ar trebui să fie ușor diferită de dimensiunea pantofilor obișnuiți. Sunt zile în care trebuie să încălțați  șosete calde. În plus, cu unele tipuri de încălțăminte pentru bărbați, de exemplu, așa-numitele „cizme de lucru” arată bine doar șosetele groase.
  6. Schimbați cel puțin două perechi de cizme. Acest lucru va prelungi durata lor de viață.
  7. În ceea ce privește îngrijirea încălțămintei de iarnă, acesta este un subiect pentru un articol separat.Voi spune doar despre necesitatea de a procesa o pereche de încălțăminte nouă înainte de prima utilizare cu uleiuri bazate pe origine animală şi care sunt respingătoare la apă (dacă este recomandat de către producător). Lăsați o pereche nouă peste noapte, pielea are nevoie de timp să se înmoaie.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți tipurile de cizme de iarna pentru bărbați, vă voi oferi o mică listă de tipuri condiționale existente în prezent. Și le voi exemplifica. Apropo, aici puteți vedea opțiunile pentru cizmele de toamnă pentru  bărbați.

Deci, cum să alegeți cizme de iarna pentru bărbați , fiind ghidați de exemplele de mai jos? Mai întâi de toate, trebuie să vă bazați pe gustul și intuiția dumneavoastră. Și, de asemenea, pe bunul simț. Bazați-vă pe modul de viață și condițiile meteorologice reale inerente în regiunea dvs.

Bocanci de lucru

Aici aș include în primul rând celebrele cizme de culoare galbenă „Timberland”. Da, mulți oameni poartă această încălțăminte. Și vârsta nu contează. Aceasta este o încălțăminte universală de iarnă cu o istorie lungă. Nu voi spune că pot fi purtați cu un costum, dar cu cele mai multe modele de pantaloni și blugi – fără îndoială pot fi purtate. Acestea sunt cizme călduroase de iarnă fabricate din nubuc. Pielea de Nubuc necesită o îngrijire specială, dar este mai moale.Datorită tehnologiei anti-impact utilizată de Timberland, piciorul aproape nu obosește.

Mai puțin renumiți pentru noi – cizmele de lucru de producție americană „Wing Red” (Redwing). Această companie are o istorie și mai veche și își face produsele strict în Statele Unite, spre deosebire de aceleași Timberland care sunt cusute în China (nu spun că sunt rele). Acestea au o piele durabilă bună și o calitate excelentă a performanței. O trăsătură caracteristică a cizmelor redwings clasice este un vârf filetat, o talpă înaltă groasă. Acestea sunt perfect combinate cu orice jachetă caldă de iarnă . Pot părea incomode la prima încălțare – va trebui să le purtați mai mult timp până o să vă deprindeți, dar se merită. Nu pot spune că sunt potrivite pentru temperaturi foarte scăzute, cum ar fi în cazul cizmelor Timberland, pur și simplu trebuie să încălțați șosete de lână.

Cizme Duck

Caracteristica acestui tip de cizme este combinația dintre partea de jos de cauciuc, care seamănă cu labele de rață și pielea în partea de sus. Sunt de neînlocuit pe timp de noroi și murdărie, deoarece acestea sunt ușor de curățat și nu se udă. Cele mai multe modele nu diferă în rafinament, dar funcția lor principală este complet diferită. Dacă căutați bine, puteți găsi o pereche elegantă.

L.L.Bean 10 „

Sorel „Cheyanne”

Ted Baker «Iopena»

Adidași

Deși acest lucru pare ciudat, adidașii pot fi, de asemenea potriviți pentru perioada de iarnă. Există cel puțin un model pe care l-aș recomanda cu siguranță pentru cumpărare în aceasta iarnă. Acestea sunt conversii de iarnă pe blană naturală. Există în trei culori: roșu (ca în fotografie), maro și gri.

Cizme tradiționale cu dantelare înaltă

 

Pantofii de iarna mai formali pot arata astfel:

Topman «Loake» Burford cizme gheată

Sau așa:

Oliver Sweeney «Spartan»

Toate aceste opțiuni pot fi purtate atât cu blugi, cât și cu haine mai formale. Se va potrivi cu o haină cu glugă sau jachetă. Despre alegerea între pantofi negri şi maro citiți articolul relevant.

Sper că am facilitat parţial sarcina dumneavoastră – cum să alegeți cizme de iarnă pentru bărbați.

Distribuie pe facebook Distribuie pe facebook