× Prima pagină Stil Îmbrăcăminte Încălțăminte Accesorii
Bijuteriile masculine. Trebuie să poarte un bărbat brățări, lanțuri sau pandantive?

Bijuteriile masculine. Trebuie să poarte un bărbat brățări, lanțuri sau pandantive?

De la început trebuie să stabilim exact ce înțelegem prin termenii bijuterii și accesorii. Bijuteriile – inele, brățări, pandantive, etc. Altfel spus tot ce are rolul de decor și nu deține vreo funcție practică. 

Alte lucruri precum ceasul, butonierele sau acul pentru cravată sunt accesorii care au un rol bine definit: butonierele sunt pentru mânecile cămășilor, acul imobilizează cravata, iar ceasul ne indică ora. Totuși, acest articol nu este dedicat acestor accesorii.

Pe lângă funcția de a ne păstra căldura, hainele mai au rolul de a ne satisface dorința de a le demonstra celor din jur individualitatea noastră, să transmitem un anumit mesaj despre cine suntem, ce gusturi avem și care sunt valorile noastre. Același lucru poate fi spus și despre bijuterii. Dacă vrei să te exprimi prin intermediul bijuteriilor, trebuie să înveți să faci asta corect.

Este absolut normal că majoritatea oamenilor nu poartă bijuterii. Le este suficient o garderobă bine aleasă, accesorii interesante și o tunsoare contemporană pentru a se exprima. În același timp, este absolut normal ca bărbații să poarte bijuterii. Este modul lor de a se exprima. Însă trebuie să se țină cont de reguli și limite.

Câteva sfaturi simple

De la început trebuie menționat faptul că nu trebuie să porți multe bijuterii. Cu cât mai puține, cu atât mai bine. Altfel vei atrage toate privirile.

Relevanța. Desigur, nu trebuie să porți brățări și pandantive dacă lucrați într-o organizație destul de serioasă. Nu aș recomanda nici chiar dacă o faci în stilul smart-casual. Bijuterii pentru bărbați pot fi folosite numai în situațiile de zi cu zi. O excepție este inelul de nuntă.

Combinația. Ai grijă ca brățara sau pandantivul să fie în armonie cu restul hainei. De exemplu, dacă materialul este din piele, combină-l cu un alt accesoriu din piele – o curea sau o geantă- în aceeași nuanță și textură. Dacă există elemente metalice – atunci este preferat să fie de aceeași culoare ca și catarama curelei . Din nou, din listă se exclude inelul de nuntă – nu este necesar să îl combini.

Pe de altă parte, dacă dorești să atragi atenția asupra bijuteriilor, alege haine în culori neutru: blugi sau chinos și un simplu tricou alb.

Dacă vorbim despre temă și starea de spirit, atunci bijuteriile pentru bărbați pot fi împărțite în trei grupe principale. Toate acestea sunt oarecum asemănătoare, dar cu toate acestea există anumite nuanțe stilistice care le diferențiază.

În rândul bijuteriilor demne de un bărbat elegant, nu includ obiecte atât de vulgare ca inele și lanțuri masive din aur.

Acordă atenție bijuteriilor din  materiale precum pielea, textilele, precum și produsele din oțel.

Bijuteriile pentru bărbați: stiluri și direcții

Așa numitele bijuterii masculine pentru surferi. Motto: cu cât mai aproape de natură. În conformitate cu acest principiu, sunt produse bijuterii de acest tip. Lemn, ceramică, piatră naturală, scoici, textile, inserții metalice vechi – toate aceste materiale sunt folosite la fabricarea acestor pandantive pe șnur și brățări. El inspiră libertatea și imprudența. Este un stil excelent pentru primăvară și vară. Cel mai adesea, astfel de bijuterii sunt populare în rândul tinerilor, mai ales că principalii producători care au stabilit această direcție sunt bine-cunoscutele branduri americane de tineret Hollister și Abercrombie & Fitch. Dar nu te limita la factorul de vârstă. Toate acestea sunt condiționate, prin urmare alege garderoba în conformitate cu lumea ta interioară. Setul perfect de haine – pantaloni scurți și un tricou.

kinopoisk.ru

Următoarea categorie este apropiată celei de mai sus, însă totuși există unele diferențe. Brățările din piele, textile, elemente decorative din diverse aliaje metalice, toate aceleași povesti despre mare, dar toate exemplarele sunt mai degrabă rezervate și sunt asociate, în primul rând, cu tinerii bogați, iubitori de plimbări pe mare pe propriul yacht.

Combinația perfectă: pantaloni chinos răsuciți, un polo și boat shoes. Aici, după cum înțelegi, vârsta nu mai contează.

Și în sfârșit, a treia categorie, care își va găsi, de asemenea, aderenți – decorațiunile masculine de un stil oarecum limitat. Limitat – nu în sensul mai rău, ci mai dur și brutal. Ei bine, dacă te reprezinți spiritul stilului companiilor precum Diesel sau All Saints, vei înțelege despre ce vorbesc. Mai multe forme unghiulare, mai mult fier și materiale dure prelucrate. Asemenea decorațiuni masculine sunt impregnate de spiritul răzvrătirii și al emancipării. Se combină fantastic cu un tatuaj frumos.

 

 

Pe care încheietură a mâinii să porții brățări, merită să le pui pe aceeași mână cu un ceas? Nu există nimic condamnabil să ai un ceas și o brățară pe o mână. Mai mult decât atât, adesea așa par mai atrăgătoare decât atunci când ai ambele încheieturi ale mâinii ocupate. Alegerea îți aparține:

După cum poți observa, totul este complet armonios. Nu există nici un indiciu de un gust prost. Apropo, pe exemplele de mai sus vedem o altă direcție destul de populară – stilul etnic. Ceea ce se combină extrem de bine chiar și cu un costum.

Cumpărați un pandantiv masculin sau brățară în timpul nostru nu este dificil. O altă întrebare este: ce calitate vei alege. Iată câteva obiecte de artizanat primitive și false, care pretind a fi stilate, găsite în magazinele online.

O bijuterie calitativă, elegantă, care conține o idee de design interesantă este greu de găsit. Prin urmare, trebuie să te mulțumești cu cumpărăturile în magazinele străine online sau pe ebay. Ai grijă ce alegi!

sursa

Distribuie pe facebook Distribuie pe facebook