× Prima pagină Stil Îmbrăcăminte Încălțăminte Accesorii
Cum să-ţi răsuceşti blugii. Sfaturi simple pentru a fi la modă

Cum să-ţi răsuceşti blugii. Sfaturi simple pentru a fi la modă

Poţi să-i răsuceşti? Dacă da, atunci cum este corect să-i răsucești? Când se permite să porți blugi răsuciți? Sunt câteva dintre întrebările la care mulți bărbați încă nu cunosc răspunsul. Îți spun de la început: astăzi ai dreptul să răsucești totul: pantalonii, blugii, cămășile și chiar mânecile tricourilor. E un trend dezvoltat în ultimii ani.

Totul a pornit câțiva în urmă, când acest trend de a răsuci orice piesă vestimentară, în special pantalonii, a cucerit cele mai dezvoltate orașe ale lumii. Am început să observăm pe net o groază de imagini cu persoane care aveau pantalonii răsuciți, ca în timpul inundațiilor. Și acest trend este actual și astăzi – e destul să analizăm imaginile vestitelor site-uri de haine. Cât timp va dura, nimeni nu știe, însă este foarte important cum să răsucești corect blugii.

De ce trebuie să ții cont:

Sunt mai mulți factori. În primul rând – vremea de afară. Pe vreme caniculară nu doar că vei avea un look chic, dar va fi destul de practic. Iar fără ciorapi va arăta spectaculos. Iarna nu este cea mai potrivită vreme. Însă dacă vei purta papuci călduroși gen Timberland sau Red Wing și o pereche de jeanși răsuciți – va arăta armonios și contemporan.

Important este să deschizi pantofii exact așa încât reverul să înceapă imediat după partea de sus a papucilor.

Următorul factor – vârsta. Nu consider că este un factor decisiv. Nu contează câți ani ai, ci starea ta interioară.

Următorul factor – ce lățime trebuie să aibă revelul jeanșilor? Eu recomand unul sau două revere de 4-6 centimentri pentru jeanși în culori întunecate.

În cazul pantalonilor din bumbac de genul chinos – 2-3 centimetri.

Nu recomand revele ideale. Totuși este vorba de stilul casual, iar în acest caz sunt binevenite revelele ușor neglijente, care să dea un aspect puțin rebel. Dar totuși depinde unde vrei să mergi: la plimbare sau la muncă.

Când nu ai voie să răsucești jeanșii

  • Când ești mic de statură. Această regulă nu se referă doar la pantalonii casual, dar și la cei clasici. Este un lucru demult demonstrat – manjetele scurtează înălțimea și mai mult.
  • Jeanșii de tip skinny nu trebuie să fie răsuciți. Nu arată prea bine în niciun caz.

  • Și o greșeală ar fi să răsucești pantalonii evazați (în cazul în care îi mai ai în garderobă.
  • Nu este recomandat să răsucești nici pantalonii din lână.

Să răsucești sau nu pantaloni – e decizia ta. Însă trebuie să ții cont de fiecare dintre factorii de mai sus.

Sursa

Distribuie pe facebook Distribuie pe facebook