× Prima pagină Stil Îmbrăcăminte Încălțăminte Accesorii
Experiment: adidașii și stilul smart casual

Experiment: adidașii și stilul smart casual

Кроссовки-и-смарт-кэжуалPentru a descoperi propriul stil, trebuie să treci peste normele societății, să riști și să experimentezi. Este o acțiune utilă care îți antrenează bunul gust, dezvoltă simțul stilului și îți permite să te simți mai liber.

Mai mult decât atât, experimentele în modă te vor ajuta să nu devii prizonierul timpului și a combinațiilor clasice.

Dezvolta-ți stilul, fă pași îndrăzneți, dar acești pași trebuie să fie calibrați, corect calculați și  coordonați cu metronomul bunului gust.

Astăzi vei afla cum poți combina armonios pantofii sport și ceea ce în limba engleză  se numește tailoring, mai exact adidașii și articole precum pantalonii cu linii, sacourile, cardiganele, cămășile – cele ce sunt mai formale decât blugii, tricourile, puloverele și alte haine ce aparțin stilului casual.

După cum știi, adidașii pot fi clasici și sport. Aceștia din urmă sunt concepuți special pentru alergare, baschet, fitness, etc. Când vei să ai aceste activități – atunci că îi încalți. Pentru portul de fiecare zi, au fost creați adidații clasici sau adidașii lifestyle, cei ce pot fi ușor combinați nu doar cu piesele casual, ci și cu așa-numitele haine tailoring, despre care vei afla mai multe în continuare.

Кроссовки-спортивные-и-лайфстайл

Cum poți obține armonie în asemenea combinații? Secretul este acela de a te asigura că adidașii, ca element sportiv, nu captează prea mult atenția celor din jur. Pentru a face acest lucru, alege haine sau accesorii casual.

Pantalonii gri cu linii, care relativ aparțin stilului formal, pot crea o combinație armonioasă cu adidașii, datorită unei cămăși casual și o jachetă matlasată:

Кроссовки-и-брюки-со-стрелками

Pantalonii chinos din bumbac din următoarea imagine, deși au linii, nu par foarte formali – doar adaugă puțin rafinament și acuratețe imaginii tale. O jachetă, un pulover și, desigur, o șapcă, fac kitul absolut informal și, prin urmare, oferă dreptul pantofilor de sport să-și ia locul bine meritat.

Чиносы-с-кроссовками

Cea mai sigură combinație dintre adidași și sacou – este să îl alegi pe cel din urmă dintr-un anume stil, astfel încât sportivitatea sa să nu poată fi pusă la îndoială: texturat, cu buzunare de patch-uri sau chiar aproape de stilul workwear. Atunci, încălțând pantofii sport nu vei avea pentru ce să îți faci griji.

Нью-Бэлэнс-с-пиджаком

Alegând un sacou din lână fină trebuie să fii atent. Dacă făcut această alegere, atunci acesta trebuie să fie un blazer de lungime medie cu reverele înguste.Albastru închis, unicolor – probabil este cea mai optimă alegere. Celelalte elemente, pentru a echilibra formalitățile și pentru a aborda stilul sneakers-urilor, trebuie să fie casual.

Найк-кроссовки-с-пиджаком

Dacă alegi un cardigan, adidașii vor arăta grozav dacă cardiganul este din tricot gros și are un guler tip șal. Blugii și tricoul vor completa stilul.

Спортивная-обувь-и-кардиган

Paltonul de lungime medie, deasupra genunchiului, poate contribui la crearea unui contrast interesant stilului sport și smart casual. Evită paltonul din stofă dură cu rever dublu. Acesta este caracteristic stilului de afaceri și nu va fi niciodată „prieten bun” cu adidașii.

Пальто-с-кроссовками

 

 

Пальто-кэжуал-спортивная-обувь
Concluziile principale:

  • Pentru a crea stilul eclectic potrivit, nu este suficient să iei două piese din diferite stiluri și să le pui împreună.
  • Învață să deosebești un articol formal de cel casual. De exemplu, formalitatea unei cravate este determinată de factori precum stofa netedă, modelul sau chiar designul. O cravată albastră închisă, din mătase netedă, este mult mai oficială decât cea de lână cu elemente paisley și fără căptușeală.
  • Cei mai potriviți adidași sunt simpli, modești, fără bibelouri, de mici dimensiuni și, dacă este posibil, de o singură culoare.

Exemple de adidași:

Adidas-Stan-Smith

Adidas Stan Smith

 

BYRON-TRAINER---WHITE-GRAIN-_-CHRISTIAN-KIMBER

Christian Kimber

TANINO-LEATHER-LOW-SNEAKERS-ButteroButtero

White-Low-Top-GustinGustin

Brunello Cucinelli - Apollo Full-Grain Leather-Trimmed Nubuck Sneakers - Google Chrome 2017-02-09 14.52.11Brunello Cucinelli

common-projects-05

Sursa

Distribuie pe facebook Distribuie pe facebook